Роль Івана Огієнка в становленні української літературної мови в Україні (Таблиця милозвучности української мови 1923 року) - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджено проблеми евфонії української мови в науковій спадщині Івана Огієнка, наведено приклади з Таблиці милозвучности української мови.