Лексикографічна діяльність Івана Огієнка в контексті сучасних мовознавчих студій - Ладиняк, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано «Український стилістичний словник», «Граматично-стилістичний словник Шевченкової мови» та «Етимологічно-семантичний словник української мови» Івана Огієнка з погляду їхньої наукової цінності для сучасного мовознавства. Стисло подано історію їх укладання та схарактеризовано зміст словникових статей.