Ідеї І.Огієнка в підготовці сучасного вчителя початкової школи - Гудима, Наталія; Мєлєкєсцева, Наталія; Ковальчук, Ольга (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглянуто питання використання лінгвістичної та науково-педагогічної спадщини визначного культурного, церковного й наукового діяча, ученого-славіста, історика, педагога Івана Огієнка в процесі підготовки сучасного вчителя початкових класів.