Лексична стилістика української мови в рецепції Івана Огієнка - Попович, Анжеліка (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті визначено внесок Івана Огієнка в становлення й розвиток стилістики української мови. Увагу акцентовано на стилістичному навантаженні синонімів, архаїзмів, неологізмів, діалектизмів, термінів, запозичених слів, вульгаризмів, провінціалізмів.