Організаційна культура керівника як важливий чинник управління ЗЗСО (на прикладі діяльності ексдиректорки Довжоцького ліцею Кам’янець-Подільської міської ради Мадич Галини Григорівни) - Московчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті висвітлено характерні особливості управлінської діяльності ексдиректорки Довжоцького ліцею Кам’янець-Подільської міської ради – Мадич Галини Григорівни, вчителя методиста, відмінника освіти України. Увагу акцентовано на особливостях взаємодії Галини Мадич з педагогічним, учнівським та батьківським колективами. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300186