Вербальна репрезентація емотивних концептосфер у художніх творах Володимира Лиса - Беркещук , Інна; Прокопів, Леся (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
Пропонована розвідка знайомить з лінгвістичною репрезентацією емотивних концептосфер у художніх творах В. Лиса. Проаналізовано експресивну лексику на фонетичному, морфологічному, синтаксичному й лексичному рівнях. Емотивні лексеми, якими насичені романи автора, утворені за допомогою суфіксів збільшеності, згрубілості, зменшеності, пестливості. http://ohiienko.k pnu.edu.ua/articl e/view/300145