Літописи як першоджерела формування документальних ресурсів краєзнавчих досліджень - Климчук, Л.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
В статті висвітлено формування документальних краєзнавчих ресурсів, що слугують джерельною базою краєзнавчих досліджень. Розглянуто внесок літописів у формування та розвиток документальних ресурсів краєзнавчих досліджень Поділля. Узагальнено розвідки науковців Поділля.