Консервативно-монархічний рух у Летичівському повіті Подільської губернії в 1906-1917 рр. - Йолтуховський, Р.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
У статті висвітлюється діяльність консервативно-монархічних союзів у Летичівському повіті у 1906-1917 рр. Охарактеризована їхня агітаційно-пропагандистська і організаторська робота, з’ясовано чисельність у зазначений період.