Іван Огієнко і проблема консолідації українських політичних сил у Кам’янець-Подільському (листопад 1919 - травень 1920 рр.) - Завальнюк, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
Досліджується питання про діяльність головноуповноваженого уряду Української Народної Республіки Івана Огієнка щодо згуртування представників зосереджених у Кам’янці-Подільському осередків українських політичних сил різного спрямування з метою протистояння польському впливу і забезпечення цілеспрямованої державницької роботи.