Вибори до I Державної Думи у Кам’янці-Подільському - Грушковецький, Анатолій Леонідович (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2013)
У статті на основі маловідомих архівних джерел розглядаються вибори до І Державної Думи у міській курії Кам’янця-Подільського. Автор висвітлює численні зловживання під час виборів кам’янецького міського голови В.І. Калішевича. Характеризує діяльність та постанови Кам’янецької повітової, Подільської губернської виборчих комісій щодо виборів у губернському центрі. Аналізує причини і наслідки оскарження та відміни виборів у місті.