Реабілітаційні процеси в Україні у 1953-1960 роках: нормативно-правова база - Адамовський, Володимир (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2013)
У статті проводиться огляд нормативно-правових документів середини 50-х – початку 60-х років, які регламентували проведення реабілітації та відновлення прав незаконно репресованих громадян, реорганізацію силових структур держави, порядок перегляду кримінальних справ судами.