Концепт "Держава" у політичній думці ОУН - Вонсович, Геннадій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2013)
У статті проаналізовано зміст, сутність та роль для майбутнього державного устрою політичного концепту «держава»; розкриті основні підходи щодо розуміння зазначеного концепту; зазначено, що розуміння суті держави націоналістами йшло в річищі теорій патерналізму; акцентовано увагу на аксіологічних аспектах формування державотворчого світогляду.