Створення органів української адміністрації в генеральній окрузі "Волинь-Поділля" в роки нацистської окупації - Олійник, Ю.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2013)
У статті розглядається створення фракціями ОУН в роки нацистської окупації на території генеральної округи «Волинь-Поділля» власної адміністративної вертикалі.