Іван Огієнко як духовний лідер та освітній діяч - Слюсаренко, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2013)
У статті розглядається діяльність відомого церковного та освітнього діяча Івана Огієнка, який вніс великий внесок у розвиток вищої освіти України в досить непрості роки Української революції, а також аналізуються його заслуги в розвитку та дослідженні християнства в Україні.