Генеза ідеалістичного світогляду Івана Огієнка - Лізніченко, Н.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про релігійний світогляд Івана Огієнка і його віддзеркалення у творчій спадщині.