Національні пріоритети у політичній і журналістській діяльності - Лизанчук, Василь (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Проаналізовано, осмислено проблему усвідомлення журналістами себе як важливої частини української спільноти, носія національних, морально-духовних цінностей народу - вельми важливих чинників сучасного стандарту професійної журналістської праці.