Мовна освіта представників національних меншин Волині поч. XX ст. у контексті політики міністра освіти Івана Огієнка - Памірська, Л.Ю. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються підходи до мовної освіти нацменшини, які видаються перспективними з погляду процесів державотворення у сучасній Україні.