Художньо-змістова парадигма національної ідеї Івана Огієнка - Євграфова, А.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізується історична епопея Івана Огієнка "Наш Бій за Державність", яка передає чітку й послідовну авторську позицію щодо його ідеологічних поглядів.