Діяльність І.Огієнка щодо українізації церкви в добу директорії УНР (1919-1920 рр.) - Лозовий, В.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблено спробу висвітити національно-церковний аспект діяльності І.Огієнка в революційний період 1919-1920 рр.