Тематичні межі малих форм української сатиричної публіцистики у періодичних виданнях Подільської Губернії 1917-1921 рр. - Почапська, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті мова йде про тематичні межі малих форм української сатиристичної публіцистики у періодичних виданнях Подільської губернії 1917-1921 рр. Аналізуючи пресу окресленого періоду, автор виокремлює чотири малі форми сатиристичної публіцистики.