Проблема національно-патріотичного та духовного апостольства у творчості Ольги Кобилянської - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті робиться спроба осмислення проблеми українських національно-патріотичних змагань у творчості О.Кобилянської в контексті позиції визнаних національних громадських діячів, зокрема позиції І.Огієнка.