Іван Огієнко і письменники землі Житомирської - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття висвітлює вплив лінгвостилістичних і перекладацьких поглядів, а також християнського світогляду Івана Огієнка (митрополита Іларіона) на житомирських письменників XX століття.