Стежинки моєї пам’яті. Спогади про вітки роду Огієнків - Огієнко-Смирнова, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про тяжке життя та репресії щодо роду Огієнків в сталінські часи.