Достоєвський і Винниченко: до проблеми типологічних зв’язків - Кудрявцев, М.Г. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті автор простежує проблему типологічних зв’язків у творчості Ф.Достоєвського і В.Винниченка, зокрема у висвітленні проблеми злочину і покарання, ідейних засад російського та українського класика.