Навчальний заклад імені Івана Огієнка: ідеологічні та технологічні чинники формування відповідного освітнього простору - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про назву навчального закладу як системотвірний компонент формування цілісного освітнього простору.