Модерний дискурс безособової поезії Т.С.Еліота - Чумак, Г.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюється питання кореляції і взаємодії літературно-критичної спадщини Т.С.Еліота і його поетичного дискурсу. Особлива увага приділяється його теорії "безособового мистецтва" і втілення її в художніх шуканнях поета.