Арґо носіїв українського "Незрячого" мандрівного епічного мистецтва: стан наукової розробки проблеми - Трембіцький, А.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена стану наукових досліджень маловідомих сторінок історії становлення, творення та вживання лірницько-кобзарською панібратією - носіями українського "незрячого" мандрівного епічного мистецтва - українського арґо (таємної мови та лайки).