Релігійно-просвітительська діяльність митрополита Іларіона (Івана Огієнка) перших канадських років (1947-1953) - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті наводяться маловідомі факти з життя Івана Огієнка (митрополита Іларіона), які можуть бути матеріалом для створення повної біографії діяча.