Утвердження світогляду нації як головної політичної цінності українського державотворення - Вонсович, Геннадій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про аксіологічні аспекти формування національного світогляду в державотворчому контексті.