Вчення І.Огієнка про мету людського життя. Цінність людини і її обоження - Кудрик, Л.Г. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядається проблема знецінення людини в сучасному суспільстві і необхідність у світлі християнського віровчення повернення людині Образу і Подоби Божої в інтерпретації І.Огієнка, метою людського життя.