Універсальність постаті митрополита Іларіона (Івана Огієнка) - Верстюк, Іван (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття є викладом змісту статті доктора Ю.Мулика-Луцика, яка була вміщена у "Віснику Української Греко-Православної Церкви Канади" (1972 р. - травень - серпень). Подається у скороченому варіанті.