Момент істини: біблійна символіка як індикатор світоглядної еволюції І.Франка - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцентовано увагу на біблійних образах та мотивах у творчості І.Франка, що виявляють еволюцію світоглядних переконань митця.