Періодичні видання Подільської Губернії 1917-1921 рр. під тиском цензурних заборон - Почапська, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йде мова про особливості становлення і функціонування української національної періодики на території Подільської губернії під тиском цензурних заборон різних держав та військово-політичних сил. У статті згадується прогресивний на той час наказ Міністра освіти УНР Івана Огієнка та визначається його вплив на розвиток національного напряму в українській журналістиці 1917-1921 рр.