Темпоральні словосполучення в діалектологічних студіях Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті характеризується функціонування словосполучень, прямого часу, передчасу й післячасу на матеріалі говірок Західного Поділля.