Життєдайний дух розвитку та утвердження української України - Лизанчук, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглянуто націоналізм як надмірне явище, його сучасні особливості у контексті розбудови Української держави: в студентських матеріалах прокоментовано лист Оксани Харченко з Києва "Розбуди в собі націоналіста", опублікованого в газеті "Українське Слово"