Студентство Кам’янець-Подільського інституту народної освіти в період репресій (20-ті роки XX ст.) - Комарніцький, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Досліджуються передумови та різні форми політичних репресій проти студентів Кам’янець-Подільського інституту народної освіти на основі архівних джерел і матеріалів, введених у науковий обіг вітчизняними дослідниками.