Іван Огієнко (митрополит Іларіон) - Богослов, теоретик і пастирський дорадник - Демчук, Богдан (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про Івана Огієнка (Митрополита Іларіона) як теоретика і практика Православ’я.