Спогади: Іван Огієнко - Титан духу - Огієнко-Смирнова, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті передано особистий погляд авторки на віхи життєвого і творчого шляху Івана Огієнка, стверджується його посильний вклад у розвиток української духовності.