З епістолярної спадщини Івана Огієнка - Трембіцький, А.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття вводить у науковий обіг маловідомий лист Симона Петлюри до Івана Огієнка від 19 грудня 1921 р.