Повернення із небуття: "Местечко Брусилов и его окресности" Івана Огієнка - Тимошик, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У колишніх радянських спецфондах віднайдено ще одну працю Івана Огієнка, яка чекала на публікацію окремим книжковим виданим майже ціле століття.