Гранів суспільної та мистецької діяльності Геннадія Щипківського - Прокоф’єв, І.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються особливості громадської і літературної діяльності сучасного письменника Геннадія Щипківського, окремі аспекти поетики його творів.