Їх єднала турбота про українську літературу ( з листів М.П. Годованця до М.А. Скорського) - Прокопчук, В.С.; Баженов, Лев Васильович (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
Автори представляють читачеві добірку листів байкаря М.П. Годованця до голови Хмельницького літературного об’єднання М.А. Скорського 9 серпня 2010 р. виповнилося 90 років від дня народження.