Явище фразеологізації термінів у мові - Продан, Ю.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті аналізується явище фразеологізації термінів у мові, в основі якого лежать механізми детермінологізації, метафоризації та метонімізації терміносполук.