Листування Івана Огієнка (Митрополита Іларіона) з митрополитом української греко-католичцької церкви Андреєм Шептицьким (до 145-ої річниці від дня народження Андрея Шептицького (1865-1944)) - Преловська, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті висвітлюються проблеми листування двох визначних церковних діячів Івана Огієнка і А.Шептицького (1921-1934, 1941-1944 рр.)