Національне виховання: виявлення почуття громадянської гідності - Москвіна, Т.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
Автор статті пропонує технологічну розробку щодо виявлення почуття громадянської гідності школярів, подає концепцію виховної роботи Житомирського державного університету імені Івана Франка з національного виховання майбутніх вчителів.