Сила Огієнкового слова - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті йдеться про силу слова Івана Огієнка (Митрополита Іларіона) крізь призму років, про вивчення і пізнання рідної мови в її діахронічному розрізі.