"Благословенная давно, цвісти ти мусиш, Україно!" (Письменники на життєвому шляху Івана Огієнка: Василь Щурат) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
Стаття розглядає взаємини великого українського діяча Івана Огієнка та поки що порівняно мало відомого в незалежній Україні галицького поета й науковця Василя Щурата.