Іван Прокоф’єв - поети і дослідник літератури - Рарицький, Олег (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про мистецьку творчість і літературознавчу працю письменників, які в різний час були студентами або викладачами університету у Кам’янці-Подільському. Зокрема, окреслено літературний і літературознавчий набуток Івана Прокоф’єва, висвітлено окремі аспекти його творчої еволюції, проявлено специфіку поетичних і наукових шукань, окремі деталі їх взаємовпливів, аналізуються психологічні чинники їх взаємоінтенсифікацій.