Візуалізація філософії чуттєвого сприйняття в романі Ірен Роздобудько "Зів’ялі квіти викидають" - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Предметом статті є лексична репрезентація групи на означення кохання в романі І. Роздобудько «Зів’ялі квіти викидають» як мовних та семантичних елементів, які відображають можливості розвитку й розширення чуттєвого фрагменту української мовної картини світу.