Поминальний ритуал в "Енеїді" І. Котляревського як симбіоз язичницьких та християнських обрядодійств - Корнійчук, Т.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті проаналізовано систему язичницьких та християнських елементів поминального обряду в "Енеїді" І.Котляревського; вказано на їх особливості та значення.